Florile Dalbe, ediția XXIV - Cernăuți - 23.12.2018.



La 23 Decembrie 2018, în incinta Palatului Academic din Cernăuți s-a desfășurat Festivalul datinilor de iarna “ Florile Dalbe”, aflat la cea de-a XXIV - a ediție. Toți copiii prezenți în sala și pe scena au primit cadouri din partea Consulatului General al României la Cernăuți. Prezenta la manifestare alături de colegii din cadrului oficiului consular al României, doamna Irina Loredana Stanculescu, Consulul General al României la Cernăuți, a transmis tuturor celor prezenți în sala un mesaj de felicitare. Cuvinte de salut au rostit deputatul poporului din Ucraina, Grigore Timiș, precum și consilierul Mihai Gherman de la Consiliul Regional Cernauti. 

În mod tradițional, Festivalul “Florile Dalbe” este organizat de Societatea culturala “Mihai Eminescu” din Cernăuți, președinte Vasile Bacu, cu concursul întregului mediu asociativ românesc.
Festivalul a fost deschis de Corul “Dragos Voda” din Cernauti, dirijor Dumitru Caulea. 
Participa cele mai cunoscute colective artistice ale etnicilor romani din regiunea Cernauti, Ucraina, invitați din România și Republica Moldova. Un numeros public a aplaudat acest eveniment de o înaltă ținuta artistica.
La mulți ani! Sărbători fericite!



































































































































Comentarii